Beste investeringshorloge voor dames: Rolex Stella-wijzerplaten

Als het gaat om de klassieke horlogecollectie van Rolex, volgt het bedrijf al tientallen jaren dezelfde ontwerpprincipes. In de geschiedenis van het merk zijn er echter verschillende gevallen geweest waarin ze verschillende ontwerpelementen hebben onderzocht, zoals kleurprofessionals of Stella-wijzerplaten. Hoewel andere producten in de Rolex Cheap AAA Swiss replica horloges domme wijzerplaten zijn, zoals zwart, wit, zilver en champagne, worden Stella-wijzerplaten gekenmerkt door in kleur geverfde emaille wijzerplaten. Deze opmerkelijke wijzerplaten zijn voornamelijk gemaakt voor de markt in het Midden-Oosten en zijn bijna exclusief voor de Day Date-reeks. Professionele wijzerplaten lijken erg op Stella-wijzerplaten, omdat ze ook een aantal ongebruikelijke Rolex-ontwerpelementen hebben, waaronder ongebruikelijke kleuren en edelsteenuurmarkeringen.

De datum waarop replica rolex alleen edelmetalen produceert, waarvan goud de meest voorkomende is. Dit exemplaar, dat een groene wijzerplaat combineert met 18k platina, is een van de zeldzaamste wijzerplaten die we in de Day Date-serie hebben gezien. Diamanten geslepen met schitterende broden en lange baguettes zijn gemarkeerd met getritieerde lumens in een romige glans.

De wijzerplaat is ook uitgerust met het iconische Rolex Copies 3 uur springmechanisme, wat het horloge praktisch en mooi maakt. De datum van de dag wordt ook vaak onderscheiden door de "President"-band en de halfronde ketting, evenals door de verborgen kroonsluiting, zoals blijkt uit deze groene Stella Rolex-wijzerplaat. We betwijfelen of we ooit nog zo'n date zullen zien.


replica horloges, replica rolex, replica horloges kopen, replica bretiling, replica omega