Hivatalos útmutató a Rolex tengeralattjárókhoz

Az aranyozott rolex replika számlapok a tengeralattjáró referenciájától és gyártási időszakától függően számos különböző konfigurációban kaphatók. Bár sok különbség van a percszámok, logók, nevek és mélységi besorolások között, az aranyozott számlap aranybetűkkel könnyen azonosítható.

Az aranyozott számlap messze a legritkább és legértékesebb tengeralattjáró számlaptípus, és az egykor gyártottak túlnyomó többsége már nem létezik. Az évek során sok AAA Svájcból származó, eredetileg aranyozott számlappal felszerelt Rolex búvárórát a kopás és sérülés miatt később javított alkatrészekre cseréltek, a jól megőrzött órák pedig jelenlegi ritkaságuk miatt értékesek.

A maxi tárcsa a Rolex replika órák merülőtárcsák legújabb generációja, követi az előző generáció által kialakított általános esztétikai stílust, de nagyobb órajelzőkkel (és szélesebb mutatókkal). A maxi számlap először a Submarine kínálatában jelent meg a 16610 LV "kermit" tengeralattjáró 50. évfordulós kiadásával, amely modell fényes zöld alumínium kerettel is rendelkezik.


replika órák, Replika órák olcsón, Rolex Replika órák